67-годишен българин – шофьор на ТИР с немска регистрация почина

...
67-годишен българин – шофьор на ТИР с немска регистрация почина
Коментари Харесай

Български шофьор на ТИР загина при жестока катастрофа в Италия

67-годишен българин – водач на ТИР с немска регистрация умря нощес в болничното заведение на град Тренто след зверска злополука на автомагистрала северно от Верона.

Сънародникът ни спял на кушетката в кабината на камиона, който бил каран от неговия сътрудник на промяна. Италианската пътна полиция към момента не е популяризирала публично информация за случая, само че съгласно уеб страницата на излизащия във Верона вестник "Адидже " движещият се в южното платно на автомагистралата А22 ТИР с българския водач се бил врязал свиреп в движещото се пред него сходно тежкотоварно возило, благосъстоятелност също на немска компания, заяви Канал 3.

Жестока злополука сред ТИР и кола, мъж почина на място

От удара кабината на камиона откъм гърба напряко се сплескала, само че лидерът на промяна съумял да се измъкне с лека травма, след което повикал пътната полиция и избавителни екипи. Последните разрязали с нужната техника ламарините на кабината и измъкнали от нея към момента дишащият ни съотечественик, за който бил извикан вертолет от болничното заведение в Тренто.

Тежко потърпевшият мъж бил в схващане и незабавно бил настанен в интензивното поделение на авторитетното лечебно заведение. Но за жалост лекарите не съумели да му оказват помощ и по-късно той умрял от жестоката контузия на гръдния панер и от вътрешни кръвоизливи.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР