67 бързи осъдителни присъди постигна Районна прокуратура-Шумен по бързи производства,

...
67 бързи осъдителни присъди постигна Районна прокуратура-Шумен по бързи производства,
Коментари Харесай

Бързи осъдителни присъди за 67 чужди граждани, преминали нерегламентирано границата на България

67 бързи неоправдателни присъди реализира Районна прокуратура-Шумен по бързи производства, формирани по член 279, алинея 1 от Наказателен кодекс, по отношение на няколко групи непознати жители, арестувани в региона на град Шумен и град Преслав.

В рамките на задържането до 72 часа районните съдилища в тези градове се произнесоха по делата.

Пълнолетните жители (35-ма) получиха санкции „ отнемане от независимост “ за разнообразни интервали от време и им бяха наложени санкции в размери сред 100 и 200 лв.. Изтърпяването на присъдите на всички се отсрочва с изпитателен период от три години.

Останалите чужденци, които са малолетни, одобриха да търпят санкции „ отнемане от независимост “ за разнообразни интервали, чието изтърпяване се отсрочва с три години изпитателен период. Те получиха и санкции „ публично неодобрение “.

Мъжете бяха открити и арестувани на 5 и 6 април 2022 година. Според информацията, предоставена от тях, всички идват от Афганистан, и са минали незаконно границата на Република България на неустановено все още място. Никой от арестуваните не е показал документи за идентичност.

Одобрените съглашения не подлежат на обжалване и са приведени в осъществяване.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР