64-годишната Мадона присъства на изложба на панаира за съвременно изкуство

...
64-годишната Мадона присъства на изложба на панаира за съвременно изкуство
Коментари Харесай

Мадона със смокинг, камшик и диаманти в устата за юбилея на книгата си

64-годишната Мадона участва на галерия на панаира за модерно изкуство Miami Art Basel, отдадена на 30-та годишнина от издаването на нейната фотокнига " Секс ".

На събитието поп звездата се появи в черен смокинг, дантелено бюстие и мрежести чорапи. Като аксесоар Мадона носеше бич и грилове с диаманти по зъбите си.

Търсеният от Мадона предизвикателно-еротичен външен тип постоянно е подложен на критика от онлайн потребителите, само че самата певица държи да покаже, че не й пука. По-рано тя съобщи, че актуалните звезди би трябвало да са й признателни за еманципацията на дамите, като се има пред тип най-много разголената равноправност на дамите от шоу бизнеса.

Изложбата е спонсорирана от 800 копия на книгата „ Секс ”, които ще бъдат продадени на търг за благотворителната организация на Мадона Raising Malawi.

Фотокнигата „ Секс ” е оповестена през 1992 година, създателят на еротичните фотоси на Мадона е известният фешън фотограф Стивън Мейзел. Тогава той продаде 1,5 милиона копия по целия свят, а Мадона завоюва 38,6 милиона $ от нея. 
                             

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР