63-годишният италианец Маурицио Кавало, автор на научно-уфологични и художествени книги,

...
63-годишният италианец Маурицио Кавало, автор на научно-уфологични и художествени книги,
Коментари Харесай

Женоподобни: Отвличан от извънземни италианец показа лицата им

63-годишният италианец Маурицио Кавало, създател на научно-уфологични и художествени книги, твърди, че е бил неведнъж отвличан от извънземни от тайнствената планета Кларион, оповестяват международните издания. Може би не звучи прекомерно правдоподобно, само че в поддръжка на думите си, мъжът показва фотографии, за които твърди, че изобразяват гостите от другия свят.

Ето какво споделя Кавало за тези същества:

" Те са нашите първи предшественици, безсмъртни могъщи създания, които живеят в края на космоса. Те произлизат от главния източник на живот, където се основава вечността. Последният път, те дохвърчаха на Земята от Галактиката на Орела на 150 000 светлинни години от нас и за малко ме водиха със себе си.

Маурицио, който по-рано е работил като професор в университета в Пиемонт, а в този момент е самостоятелен публицист и откривател, твърди, че е бил похитен за първи път през 1981 година Извънземните, съгласно него, са му разкрили доста секрети за структурата на Вселената. Например, те съобщили на мъжа, че в Слънчевата система има 12, а не 9 планети, а пък космосът, прочут на човечеството, е единствено дребна част от мирозданието.

Най-любопитното обаче е, че Кавало, съгласно думите му, няколко пъти е запечатал пришълците на фотоси. Бившият професор разяснява, че те наподобяват като женоподобни хора, само че чертите на лицата им са малко по-различни от нашите. Впрочем, Маурицио Кавало не отхвърля, че може да става въпрос за хибриди сред човек и извънземен.



Разбира се, сходни изказвания провокираха остра рецензия и подигравки. Скептиците са уверени, че на фрагментите са изобразени лицата на елементарните хора, които са променени с монтаж след това. Независимо от това, италианският уфолог не се наскърбява на съмняващите се, като акцентира, че с времето човечеството сигурно ще осъзнае неговата справедливост.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР