61-годишната Черил и далеч по-младият ѝ избраник Куърън свързали живота

...
61-годишната Черил и далеч по-младият ѝ избраник Куърън свързали живота
Коментари Харесай

Омъжената за 24-годишен баба на 17 внуци възнамерява да има бебе от него 

61-годишната Черил и надалеч по-младият ѝ фаворит Куърън свързали живота си през 2021 година и към този момент се готвят да създадат последваща крачка в взаимния си живот.

“Той постоянно е желал да има деца, а пък аз желая да бъда майка на детето му”, споделя “младоженката”. “Разбира се, поради възрастта ми, ще би трябвало да прибегнем до сурогатно майчинство или осиновяване. ”

Същевременно, както оповестява The Mirror, седемте ѝ деца на възраст сред 29 и 41 години са заявили, че ще оказват помощ в развъждането.

Огромната възрастова разлика сред двамата съпрузи (от 37 години) провокира нечуван интерес към живота им. Профилът на Куърън в TikTok се радва на над 2 милиона почитатели. А сватбата им, излъчена с лайвстрийм, е гледана от 20 000 фенове.

Коментирайки желанията си да станат родители, двамата показват, че това ще стане още тази година. Засега те търсят най-хубавия вид за реализирането на задачата, като в това време са купили бебешката количка.

„ Ние сме в изумителен синхрон, като че ли чувствам това, което усеща той и назад “, споделя Черил. „ Той е моята сродна душа и откровено ме прави щастлива, а и аз него също. Казах „ да “ [на предлагането му] тъй като почувствах в сърцето си, че сред нас има неразривна връзка. ”

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР