61-годишна жена и баба на 17 внука стана много популярна

...
61-годишна жена и баба на 17 внука стана много популярна
Коментари Харесай

Баба на 17 внуци се омъжи за 24-годишен, сега искат дете СНИМКИ

61-годишна жена и баба на 17 внука стана доста известна в интернет пространството. Животът ѝ се трансформира обект на интереса на доста хора, когато тя се омъжва за мъж, с който има 37 години разлика във възрастта. Баба Шерил подписа брак със 24-годишния Каран Маккейн предходната година в щата Джорджия, Съединени американски щати. Влюбената двойка излизали единствено година преди сватбата, а към този момент са готиви да имат и деца.

Пръстенът, с който Шерил получава предлагането си е със средства на многочислените им почитатели.

Церемонияta край реката в Тенеси, беше излъчена онлайн пред повече от 20 000 души.

Настоявайки, че любовта им е същинска, Каран и Шерил споделиха, че към този момент са подготвени да създадат идващия ход и да имат бебе дружно.

Въпреки че към момента не са сигурни дали това ще се случи посредством осиновяване или посредством потребление на сурогатна майка, те към този момент са почнали да пазарят колички.



Шерил сподели, че по-голямата част от фамилията ѝ поддържат решението.

„ Той постоянно е желал деца и аз желая да бъда майка на детето му. Разбира се, заради възрастта ми ще би трябвало да прибегнем към различните способи, “ споделя тя.

Седемте деца на Шерил - на възраст от 29 до 41 години - споделиха, че ще оказват помощ за развъждането бебето им.

„ Хората споделят, че съм егоистка и съм прекомерно остаряла, с цел да бъда майка още веднъж, само че не се тормозя, че в един миг няма да бъда тук, с цел да виждам детето, “ споделя още дамата.

Отвръщайки на троловете, които спекулират, че по-рано тази седмица двойката се е разделила, Каран сподели, че това въобще не е по този начин.

Двамата по-рано описаха половия си живот като изумителен и даже имат акаунт в OnlyFans, където разгласяват видеоклипове.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР