60-годишният Ален Робер, наричан френският Спайдърмен, с голи ръце и

...
60-годишният Ален Робер, наричан френският Спайдърмен, с голи ръце и
Коментари Харесай

Френският Спайдърмен изкачи 187-метрова кула като протест срещу здравните паспорти и бе арестуван

60-годишният Ален Робер, именуван " френският Спайдърмен ", с голи ръце и без екипировка изкачи 187-метрово здание в бизнес региона Ла Дефанз в Париж в символ на митинг против здравните паспорти.

След малко повече от час нанагорнище, той бе задържан от полицията за „ застрашаване живота на близките “.
 Франция се готви за всеобщи митинги против новите ограничения поради ковид Франция се готви за всеобщи митинги против новите ограничения поради ковид
Над 150 града във Франция се готвят за демонстрации през днешния ден като част от общонационалния ден на митинги против новите ограничения на управляващите ср...

Робер нормално се катери независимо, само че този път бе съпроводен от трима млади алпинисти на възраст надлежно 21, 28 и 33 години, за които беше „ чест “ да се причислят към легендата в градския алпинизъм.

„ Това е нанагорнище против здравните пропуски, които побъркват всички. Те са офанзива против главните свободи, те са позор “, сподели Ален Робърт преди да стартира изкачването.

„ Правя го и като отдаване на респект на Жан-Пол Белмондо, който самичък изпълняваше каскадите си “, добави той, визирайки легендата на френското кино, който умря на 88-годишна възраст единствено ден по-рано.

Ален Робърт е прочут с това, че е катерил с голи ръце, нормално без застраховка и най-много без позволение, повече от 100 небостъргача и други градски монументи.
 Здравният пропуск докара до митинг във Франция Здравният пропуск докара до митинг във Франция
Десетки хиляди души стачкуваха за трети следващ уикенд в Париж и други френски градове против удължаването на условието за има...

През март 2020 година той се изкачи и на върха на кулата Агбар в Барселона, с цел да стачкува против „ страха “, подбуден от COVID-19.



Още от ЕВРОПА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР