6-то издание на Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия

...
6-то издание на Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия
Коментари Харесай

Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия в България: Digital4Plovdiv & Expo 2021 се завръща с шесто поредно издание

6-то издание на Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия Digital4Plovdiv & Expo 2021 ще се организира на 18 и 19 ноември 2021 година в Международен панаир, Пловдив.

Това е едно от най-значимите събития у нас, което всяка година събира най-хубавите експерти в областта на онлайн маркетинга и търговията в България.

Програмата е разграничена в два дни – първият подчертава върху онлайн маркетинга. Участниците ще се срещнат с актуална информация, трендове, статистически данни и прогнози. Част от основните посоки, които ще бъдат дискутирани, са: обществени мрежи, видео маркетинг, SEO, PPC, Content marketing, Performance Marketing. Ще има доста Case Study-та от дейни акции както и workshop-и онлайн.

По време на събитието ще има над 15 компании изложители и представители на бизнеса. А на сцената ще бъдат за поредна година едни от най-хубавите експерти в България. Научете повече за събитието на.

На 18 ноември, в на специфична церемония вечер ще се организира и финалът на състезанието Digital Stars , който за 3-та поредна година търси най-хубавите млади маркетолози в България. Конкурсът е измежду най-важните начинания на в осъществяване на нейната задача да предизвиква младежите да се развиват и да насочва вниманието на бизнеса към младите гении в областта на цифровия маркетинг. Отличените в 10 категории ще получат награди и статуетки само че най-основното, ще бъдат отличени като едни от най-изявените млади специалисти в България.

Вторият ден е напълно отдаден на електронната търговия. Лекторите ще обсъдят значими тематики като: платформи за онлайн магазини, доставки, дропшипинг, фулфилмънт, законови регулации, нововъведения в онлайн търговията и други

На 19 ноември ще се и финалът на Стартъп Световна Купа България, която е формален кръг и национално състезание/квалификация за Световните Стартъп Финали провеждащи се всяка година в Сан Франциско, Съединени американски щати.  Ще вземат участие над 50 от най-хубавите стартъп планове в България за 2021. Победителят ще завоюва опцията да показа страната ни на международните финали и да се бори за премия от един милион $.

Ще участват 250 посетители, измежду които над 100 генерални шефове на водещи български компании от софтуерния, финансов и IT браншове. 

Сред сътрудниците, менторите и формалните посетители на събитието са следните държавни институции, браншови организации и компании Българска Агенция за Инвестиции, Изпълнителна Агенция за Насърчаване на Малки и Средни Предприятия, Община Пловдив, Българска Банка за Развитие, Фонд за Капиталови Инвестиции, Фонд на Фондовете, Българска Финтех Асоциация и други.

Организатор на Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия в България:  е  - фондация, чиято задача е популяризирането на цифровите технологии и развиването на цифровия отрасъл в България. Мрежата от събития Digital4 събира дружно водещи експерти, бизнесмени и цифрови запалянковци, като основава нови бизнес благоприятни условия и подобаваща среда за обмяна на скъпи познания, опит и хрумвания.

Събитието ще се състои спазвайки всички ограничения за сигурност съгласно регламента за осъществяване на присъствени събития. Може да прочетете повече по тематиката!
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР