Изневярата е болезнена. Действа разрушително, а това дали има оправдана

Изневярата е болезнена. Действа разрушително, а това дали има оправдана ...

6 реплики, подсказващи, че той ще ви изневери.


Изневярата е болезнена. Действа разрушително, а това дали има оправдана или неоправдана изневяра е въпрос на гледна точка. Когато сме във връзка, държим да има лоялност, което означава да не бъдем мамени от партньора си. Невинаги се случва, но винаги има някои предупредителни знаци, които не бива да подминаваме, като следващите реплики.

„Ако ти изневеря, какво ще направиш?“

Ако партньорът ви зададе този въпрос, то имате връзка с „хипотетик“, чиито хипотетични въпроси не бива да приемате за нещо безобидно. Те могат да подсказват, че той се е замислял върху това да предаде доверието ви или дори може би го прави.

„Съжалявам, че не ти писах/не ти се обадих цял ден. Бях много зает.“

Дали? Отнема само секунди, за да се свържем с любимия човек и да му кажем, че имаме натоварен ден, но да го чуем как е. Помислете върху това колко често той „е зает“ и не ви връща обажданията, когато вие го потърсите.

„Вероятно има своите причини да ѝ изневерява.“

Разговаряте с партньора си и споменавате любовни драми на колежка, приятелка, позната, която е жертва на изневяра на своята половинка. Ако той реагира по този начин, означава, че за него изневярата е нещо приемливо.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
Автор: Михаела Лазарова

Източник: dnes.bg