59-годишният режисьор на Криминале ще заснеме 11-и и последен пълнометражен

...
59-годишният режисьор на Криминале ще заснеме 11-и и последен пълнометражен
Коментари Харесай

Куентин Тарантино казва „сбогом“ на Холивуд: следващият му филм ще бъде последен

59-годишният режисьор на " Криминале " ще снима 11-и и финален пълнометражен филм, преди да захвърли режисьорската си палка.

„ Правя това от дълго време; върша го от 30 години ", сподели той в изявление за Крис Уолъс от Си Ен Ен. " И е време шоуто да завърши ".

Роденият в Тенеси режисьор към този момент е режисирал 10 кино лентата, получили утвърждението на рецензията ".

Не желая да се трансформира в дъртак, който не е в час, когато става въпрос за настоящите филми, които излизат сега ", изясни той.

Въпреки че знае, че идващият му филм ще бъде финален, режисьорът на " Глутница кучета " съобщи, че към момента не знае какъв ще бъде сюжетът на този филм.

По-рано Тарантино приказва си в изявление за GQ Australia от 2019 година за това какво би могъл да прави след пенсионирането.

„ Виждам се по какъв начин пиша книги и стартирам да върша спектакъл, тъй че към момента ще бъда изобретателен ", сподели той. " Просто мисля, че съм дал всичко, което мога да дам на филмите ".

По-рано този месец режисьорът на " Джаки Браун " издаде втората си книга за филмите в ерата на Новия Холивуд. Преди това той издаде романизация на кино лентата " Имало едно време в Холивуд ".

Куентин ще има и повече време, което да прекарва със фамилията си. Режисьорът на " Омразната осморка " се ожени за 38-годишната израелска певица Даниела Пик през 2018 година Двамата имат две деца, едното родено през 2020 година, а другото - през миналото лято.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР