59-годишният мъж, открит с множество наранявания в Горна Оряховица, е

...
59-годишният мъж, открит с множество наранявания в Горна Оряховица, е
Коментари Харесай

Намереният мъртъв мъж в Горна Оряховица е бил убит

59-годишният мъж, открит с голям брой пострадвания в Горна Оряховица, е жертва на ликвидиране. За това е безапелационна осъществената аутопсия в МОБАЛ " Д-р Стефан Черкезов ".

``
реклама

Тя е открила данни за насилствена гибел, прецизираха от полицията, откъдето в началото допускаха, че мъжът може да е станал жертва на случай, съобщи " 24 часа ".

Двама мъже са арестувани в полицейското ръководство в града като съпричастни към закононарушението. С тях се организират процесуално-следствени дейности.

Сигналът за намерено тяло с голям брой контузии край изоставена постройка в региона на болничното заведение е получен в 1 ч. тази нощ. Мъртвият е 59-годишен мъж от Левски.

По първични данни той бил клошар и дружно с още трима бездомници живеели в неработеща автомивка в Горна Оряховица. Следствените дейности в региона не престават. Изясняват се претекстовете за жестокото ликвидиране.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР