59-годишният американски милионер Стивън Джей Клубек остави 26-годишната си любима

...
59-годишният американски милионер Стивън Джей Клубек остави 26-годишната си любима
Коментари Харесай

Милионер съди любовницата си заради голи кадри в къщата му /снимки/

59-годишният американски милионер Стивън Джей Клубек остави 26-годишната си обичана Стефани Гурзански и я съди. Магнатът назова момичето измамничка и сподели, че го е въртяла към пръста си, карайки го да повярва, че тя е същински модел.
Всъщност раздразненият Стивън твърди, че момичето е спечелило пари, продавайки откровени фотоси на уеб страницата OnlyFans. Твърди се, че е употребила първокласното му имение, аероплан и други първокласни места, до които е получила достъп, с цел да направи своя еротична фотосесия на техния декор.
Стивън и Стефани се срещнали посредством общ другар през лятото на 2020 година. Тогава милионерът едвам неотдавна бил разведен с 22-годишната си брачна половинка и бил мощно пристрастен от новата хубавица. Мъжът споделя, че е засипал момичето с дарове, за които е похарчил към 1,3 милиона $.
Той й купувал скъпи бижута, плащал за празненства, частни самолетни полети и първокласни жилища чартърен в влиятелния регион Бевърли Хилс.
Бизнесменът отбелязва, че Стефани го е измамила, създавайки подправени фешън фотосесии, фотоси от които в никакъв случай не са оповестени на никое място. Той счита държанието й за обидно и декларира, че тя с пренебрежение е нахлула в персоналния му живот. Например, тя театралничила топлес в ярмулка от бар мицва на сина му, а също по този начин се снимала гола в имение, до момента в който малолетната му щерка и прислужниците били вкъщи, написа Daily Star.
Стефани обаче не бърза да се съгласи с обвиняванията. Според момичето тя самата е прекъснала връзките с милионера, отхвърляйки предлагането му за брак. Мъжът желал избраницата да спре да прави откровени фотоси, само че тя не била съгласна. "Стивън ми даде да се разбере, че в случай че не се върна при него, той ще ме преследва и ще се опита да унищожи живота ми ", заключи insta-дивата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР