58-годишният Джонсън и неговата 34-годишна съпруга Кари изживяват втори меден

...
58-годишният Джонсън и неговата 34-годишна съпруга Кари изживяват втори меден
Коментари Харесай

Борис Джонсън пазарува в гръцки супермаркет

58-годишният Джонсън и неговата 34-годишна брачна половинка Кари изживяват втори меден месец, събирайки загар на гръцки плаж. След сложни и изпълнени с много неприятности години в политиката, някогашният английският министър председател наваксва малко време със фамилията си. Той не се тормози от несъвършенствата на физиката си и жадно попива слънчевите лъчи на пясъка. Прекалено бялата му кожа е изгоряла, само че това ни минимум не се отразява на положителното му въодушевление.
Обратно на упованията Джонсън и компания не са предпочели първокласен и гръмък плаж, а напълно отдалечено и диво място, без досадни туристи.

"Нямам концепция по какъв начин Борис е намерил това място. Дори локалните не са неразбираемо за съществуването на този плаж " - споделя гражданин на гръцкото село, осведоми The Sun. Очевидно неналичието на сянка е била повода заниманията със брачната половинка и децата да приключат бързо и всички заедно да се насочат към по-прохладно място. Например, към напълно елементарен гръцки супермаркет, в който политикът се разминава с клиентите, дискретно следван от своя телохранител.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР