57-годишната жена закла с кухненски нож 5 г. по-възрастния си

...
57-годишната жена закла с кухненски нож 5 г. по-възрастния си
Коментари Харесай

Жена закла любовника си, пребивал я

57-годишната жена закла с кухненски нож 5 година по-възрастния си ухажор в Койнаре, часове откакто подала сигнал за домашно принуждение.

Жената се оплакала, че мъжът я наскърбява и малтретира физически. Полицаите пристигнали на място и предизвестили мъжа по закона за Министерство на вътрешните работи. Това оповестиха от Плевенската окръжна прокуратура на изключителна конференция късно следобяд във вторник.

И двете прободни рани в корема на мъжа са били витално застрашаващи. Съдебно-медицинската експертиза ще се произнесе дали и двете са били съдбовни.

Убийството е станало в дома на дамата. Двамата имали 2-годишна неофициална връзка, 62-годишният мъж се грижел за парцела й.

Тя не е фамилна, той бил женен, законната му брачна половинка живеела другаде. За 2 година дамата е подала против мъжа минимум 3 сигнала за домашно принуждение, посочи наблюдаващият прокурор Виктор Доцев.

Тя е с 4 престъпни регистрации със забележителна отминалост, последната е от 2006 година Той е с чисто правосъдно минало. Предстоят разпити на близки на двамата.

Назначени са две съдебно-медицински експертизи. Жената е в ареста за 72 часа, изясни прокурор Доцев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР