56-годишният Кевин Магинис от Нашвил, САЩ, известен като @bigmaccoaching в

...
56-годишният Кевин Магинис от Нашвил, САЩ, известен като @bigmaccoaching в
Коментари Харесай

Американецът, който отслабна, като се храни само с “Макдоналдс”

56-годишният Кевин Магинис от Нашвил, Съединени американски щати, прочут като @bigmaccoaching в TikTok, доби известност още през февруари, когато разгласи, че ще се подложи на диета, която му разрешава да се храни единствено с " Макдоналдс " в продължение на 100 дни. Едно от главните условия обаче бе той да изяжда единствено половината от порциите.

И е реалност, че смяната идва бързо. В началото той тежи 108 кг, а 30 дни по-късно към този момент е измършавял с близо 14 кг. Миналата седмица предизвикването му публично завърши, а крайните резултати фактически са изненадващи. 100 дни по-късно Кевин е измършавял с цели 26 кг и към този момент тежи 81 кг. " Чувствам се необикновено ", споделя той пред Today, където споделя за прекарването си.

Американецът споделя, че е ядял всичко от менюто на " Макдоналдс ", в това число по този начин известния им Биг Мак. Разбира се, сандвичите ги е похапвал с пържени картофи. Газирани питиета обаче не си е разрешавал. Нито пък алкохол. Междинните хранения също са били неразрешени. През всички 30 дни Кевин Магинис не е ядял никакви плодове и зеленчуци (с изключение на марулята и доматите в хамбургерите) и даже не е спортувал.

Той също и се хвали, че е забелязал позитивни промени в здравето си. И до момента в който преди да стартира диетата-предизвикателство е бил в преддиабетно положение, в този момент е отвън рисковата зона и триглицеридите и холестерола му са намалели.

Според Кевин Магинис човек може да отслабне до момента в който си хапва всякаква храна. " Няма нито " добра храна ", нито " неприятна храна " за намаляване ", споделя той. И добавя, че основно за намаляването на тегло, е намаляването на порциите. " Три хранения, само че по половин порция - това не е единственият метод, само че е метод. Контролирайте порциите, имайте проект и се следете. "

Сега американецът е убеден, че ще задържи новото си тегло, като към този момент вместо по половин порция, ще хапва три-четвърти порция. Освен това ще продължи да пропуща междинните хранения.

За Кевин Магинис обаче предизвикването да смъкна килограми не е първото, нито последното. Той издава, че му следва гмуркане в лед, 30-метрово нанагорнище с въже - неговият персонален Еверест, написа People.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР