54-ма студенти от УНСС завършиха успешно А1 Бизнес академия Най-добре ...

54-ма студенти от УНСС завършиха успешно А1 Бизнес академия Най-добре

54-ма студенти от УНСС завършиха успешно А1 Бизнес академия

54-ма студенти от УНСС приключиха сполучливо А1 Бизнес академия Най-добре представилите се участници ще имат опция да се включат в Лятната академия на А1, която ще стартира в идващите седмици своето четвърто изданиеПрепоръчай (0)
54 студенти от Университета за национално и международно стопанство (УНСС) демонстрираха отлични резултати с над 85% успеваемост на тестванията след всяко от практическите образования от програмата на А1 Бизнес академия. Те получават документ за сполучливо довеждане докрай на програмата, проведена взаимно от А1 и УНСС.

Най-добре представилите се участници ще имат опция да се включат в Лятната академия на А1, която ще стартира в идващите седмици своето четвърто издание. Чрез нея студентите ще получат още благоприятни условия да натрупат скъпи познания и умения, като работят по предпочитани за компанията планове под управлението на наставник. За присъединяване в А1 Бизнес академия кандидатстваха над 100 студенти от 2-и, 3-и и 4-и курс и магистърската стратегия на УНСС. 84 от тях бяха поканени да се включат на база демонстрирани високо равнище на мотивация и добра обосновка на кандидатурата си.

Чрез взаимната стратегия А1 Бизнес академия с УНСС се реализира по-добро взаимоотношение сред бизнеса и университетските среди. Структурираните теоретични и на практика образования се организираха в хибриден формат и имаха за цел да поддържат младежите при построяването на скъпи умения за работа в бизнес среда още от началото на своята кариера. В рамките на трите месеца, в които се организира А1 Бизнес академия, 23-ма лектори от А1 преподаваха на студентите, разпределени в четири посоки – „ Финанси “, „ Маркетинг “, „ Човешки запаси “ и „ Икономика/Търговия “. Програмата е част от дълготрайното партньорство сред А1 и УНСС и включваше 22 професионални тематики и 6 профилирани образования, ориентирани към възстановяване на обществените умения на студентите.

Студентите с ползи в региона на финансите научиха повече за работата в областта на счетоводството и по-конкретно в региона на доходи и разноски, финансови доклади и контролинг среда. Бъдещите експерти в областта на маркетинга се срещнаха с разнообразни похвати при създаване на сполучлив бранд в цифрова среда, цифровата реклама и насърчаване на марката в обществените мрежи. Програмата даде и богати благоприятни условия за студентите с интерес към „ Управление на човешките запаси “ посредством образования за развиване на работодателска марка, привличане на гении и построяването на стратегии за развиване и образование. Експертите от А1, преподаващи на участниците от направление „ Икономика/Търговия “, дадоха насоки на младежите за спецификата на бизнеса с ICT и IoT решения, както и за работата с представители на дребни, междинни и огромни предприятия.

Източник: investor.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg