54-годишната Гала е голям почитател на 90-дневната диета. Именно на

...
54-годишната Гала е голям почитател на 90-дневната диета. Именно на
Коментари Харесай

Ето с коя диета Гала успя да свали 6 кг за месец

54-годишната Гала е огромен обожател на 90-дневната диета. Именно на нея водещата дължи стройната си фигура. Гала се похвали, че е свалила 6 кг единствено за месец, освен това без да гладува.

В началото на годината по време на жив ефир Гала и панелистите ѝ взеха решение да се претеглят в действително време пред очите на феновете.

Качвайки се на кантара, водещата била вцепенена от резултата. Оказва се, че през зимата е достигнала тегло от 62 кг, което за нейната височина е повече от обикновено, само че надхвърляло персоналните ѝ критерии за хармония.

Така Гала експресно влезнала в режима на 90-дневната диета, с цел да се завърне към присъщите за нея 56 кг, които поддържала години наред.

След като трансферирала 50 обаче, метаболизмът се забавил и фигyрата изисквала повече грижи. Тъй като другите диети не ѝ понасят, тъй като имала физически дискомфорт, 90-дневната била положително решение за нея – хем да е сита, хем да слабее.

При протеиновите диети се дава приоритет на протеиновите храни, при високомазнинните – на мазните, при плодовите – на въглехидратите. Тук всеки вид хранене има собствен ден и те се редуват, тъй че тялото не съумява да свикне и да компенсира.

Диетата е шлагер от години, тъй като не изключва сладкото и шоколада. Нито солта и подправките. Спазва се 3 месеца, само че някои не желаят да се разделят с нея и по-късно.

Не се харчат повече пари от естественото, не се натрупва психически апетит. Резултати: за 3 месеца се смъкват приблизително 15 кг. Диапазонът е огромен и варира от 4 до 25 кг, зависи от организма, метаболизма и процентите мастна тъкан.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР