54-годишната британската певица и модел Саманта Фокс стана популярна през

...
54-годишната британската певица и модел Саманта Фокс стана популярна през
Коментари Харесай

Саманта Фокс застраховала гърдите си за 1 млн

54-годишната английската певица и модел Саманта Фокс стана известна през 1983-а, когато се появи топлес на корицата на " Page 3 " във вестник " The Sun " е на 16 и от този момент е една от най-големите звезди в Англия. Така русокоската се трансформира в първото момиче в историята на таблоида, подписало извънреден контракт с него за 12 месеца, осигуряващ ѝ присъединяване в голям брой фотосесии, снимани особено за изданието. Популярността ѝ нараства и скоро тя се подрежда измежду най-често сниманите дами на десетилетието във Англия, дружно с Маргарет Тачър и принцеса Даяна.

Сега Саманта разкри в изявление, че гърдите й са застраховани за милион лири в разгара на славата й през 80-те. Говорейки пред " The Sun ", звездата призна, че е застраховала гърдите си, всяка за по 500 000, по съвет на своя сътрудник. " Моят сътрудник сподели: " Щом Бети Гребъл може да застрахова краката си, ти можеш да застраховаш гърдите си ", разкри Саманта.

Звездата се отдръпна от кариерата на сексуален модел през 1986-а и започва сполучлива музикална кариера. Тя е продала над 30 милиона копия от албумите си.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР