54-годишен вода от ломското село Сталийска махала е задържан в

...
54-годишен вода от ломското село Сталийска махала е задържан в
Коментари Харесай

Задържаха двама за шофиране след употреба на наркотици

54-годишен вода от ломското село Сталийска махала е арестуван в полицейския арест на районно управление (на МВР) Монтана за шофиране след приложимост на наркотични субстанции. На 02.10.2022 година към 19,00 ч. на път II-81, с посока на придвижване от гр. Лом към гр. Монтана, 54-годишен лидер от село Сталийска махала при ръководство на лек автомобил " Ауди А 4 " със софийска регистрация след пътния възел с път Е 79 подхваща завой на ляво към ул. " Диана ", при което осъществя ПТП с насрещно движещия се от гр. Монтана към гр. Лом лек автомобил " Ауди А 4 " с врачанска регистрация, ръководен от 20-годишен гражданин на село Владимирово. Вследствие на ПТП-то лидерът на втория автомобил е изпаднал в комоцио, а неговият сателит, на 18 година от същото село е получил охлузни пострадвания. 46-годишната пътничка от лекия автомобил със софийска регистрация, брачна половинка на лидера, е получила пострадвания в коремната празнина, за което ще бъде оперирана в МБАЛ Монтана. Няма заплаха за живота на потърпевшите в ПТП-то.

Направените проби за приложимост на алкохол и наркотични субстанции на 54-годишния лидер са дали позитивна индикация за приложимост на амфетамини. На другия лидер е взета кръвна проба за проучване на съществуване на опиати или алкохол. На местопроизшествието е осъществен оглед и формирано досъдебно произвеждане по член 343, алинея 1, б. " б ", по отношение на член 342, алинея 1 от Наказателен кодекс..

  И 23-годишен лидер от крайдунавския град е арестуван в полицейския арест на районно управление (на МВР) Лом за ръководство на лек автомобил след приложимост на наркотични субстанции. На 02.10.2022 година към 19,00 ч. на ул. „ Радецки “ в региона на Дунавски парк в гр. Лом чиновници на районно управление (на МВР) Лом спрели за инспекция лек автомобил " Мерцедес ", ръководен от 23-годишен локален гражданин. При осъществената инспекция с техническо средство е открито, че лидерът ръководи под въздействието на канабис. На нарушителя са формирани акт и фиш по ЗДвП и формирано бързо произвеждане по член 343 б, алинея 3 от Наказателен кодекс.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР