53-годишният Уендъл Мелтън убил 14-годишния си син в Хендерсън, Невада,

...
53-годишният Уендъл Мелтън убил 14-годишния си син в Хендерсън, Невада,
Коментари Харесай

Американец застреля сина си, не можел да приеме, че е гей /снимка/

53-годишният Уендъл Мелтън умъртвил 14-годишния си наследник в Хендерсън, Невада, тъй като не е могъл да одобри половата ориентировка на юношата оповестява новинарския уебсайт KSNV.
Според отчета на полицията, Джовани е живял в апартамент, който татко му Уендъл Мелтън е наел, защото новата брачна половинка на бащата и 14-годишното момче не се разбирали. В деня на случая Уендъл отишъл в дома, с цел да поговори със сина си, защото схванал, че е пропуснал часовете в учебно заведение и диалогът се е трансформирал в спор. Уендъл Мелтън е арестуван в ареста Хендерсън, упрекнат, че е лишил живота на сина си след разногласието.
"Той мразеше обстоятелството, че синът му е гей. Сигурна съм, че в съзнанието му той би предпочел мъртъв наследник, в сравнение с наследник гей ", разкри позната на фамилията, като добави, че в предишното към този момент го е заплашвал, казвайки, че един път "извадил револвера, когато го разкрил с колегата му ", написа Канал 3.
Детето било откарано незабавно в болница и още било живо, само че часове по-късно умряло заради породените пострадвания.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР