5000 лева прибрал рапърът Кристиан Талев-Криско, за да рекламира тренировъчните

...
5000 лева прибрал рапърът Кристиан Талев-Криско, за да рекламира тренировъчните
Коментари Харесай

Криско взел 5 бона от Сами Хоссни за реклама! Рапърът лъже, че тренира при риалити звездата

5000 лв. прибрал рапърът Кристиан Талев-Криско , с цел да популяризира подготвителните режими на риалити звездата Сами Хоссни , научи „ Галерия “. Изпълнителят на „ Базука “ се похвали, че към този момент стартира интензивно да спортува при участника от „ Фермата “, като даже се щракна от залата му.

Истината в действителност е, че Криско нямал желание да тренира при Сами, защото програмата му не му го разрешава. Рапърът има участия съвсем всеки ден, написа нови песни, а през останалото време е зает с продуцентската си компания „ Адаманд “. „ Едва съумявам да си видя детенцето и да му се порадвам “, оплаквал се Криско.

В този претрупан график и дума не можело да става за фитнес, макар че рапърът очевидно има потребност да оформи мускули. Той постоянно е подиграван поради телосложението си на младеж и нееднократно е опитвал да отдели време за тренировки, само че безрезултатно. Затова и фотографията му със Сами Хоссни от залата провокира много хапливи мнения. „ Това ще бъде мъчително начинание за Криско “, „ Бая би трябвало да се потруди, с цел да стане като Фики “, „ Давай, Криско, бъди самоуверен! Ти можеш “, майтапят се зевзеци.

Сами и Криско пък заляха обществената мрежа със серия от фотоси от фитнес залата, както и илюстрации на хранителния режим на рапъра. И вместо Криско да заплаща на Хоссни за услугите, рапърът прибрал близо 5000 лв. за целия церемониал.

Сумата била капка в морето за звездата. Запознати от музикалния отрасъл описват, че Талев бил един от най-добре платените инфлуенсъри, като месечно печелел към 20 000 лв. от реклама.

„ Фермата “ пък беше потребна за бизнеса на Сами и инструкторът решил да задели част от хонорара си, с цел да по-мащабно разпространение. Според осведомени следва Хоссни да притегли и други звезди към рекламната си акция. Единственото, което би трябвало да вършат, е да се снимат с него и да споделят какъв брой са удовлетворени от насоките му.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР