500 хиляди лева ще бъдат дадени за пораженията от урагана

...
500 хиляди лева ще бъдат дадени за пораженията от урагана
Коментари Харесай

Борисов обеща 500 000 лв. за щетите във Враца

500 хиляди лв. ще бъдат дадени за провалите от урагана във Враца. Това разгласи министър-председателят Бойко Борисов по време на 16-та гала за отличаване на достойните българи, проведена от вестник " 24 часа ".

Очаква се в четвъртък да бъдат отпуснати средствата, тъй че да бъдат отстранени вредите в общинските здания - учебни заведения, детски градини.

Премиерът отличи трима младежи от Враца за плана им " Враца програмен продукт общество ".
" Благодаря, че сте в България, желая да и ви благодаря, че сте останали във Враца ", съобщи Борисов.

Младежите, чиято задача е посредством качествено обучение да дадат опция на повече хора за работа печелят план за ИТ център и посредством безвъзмездни курсове по осведомителни технологии образоват стотици младежи. Така те могат да стартират работа, без да напущат Враца.
Емилиян Кадийски, Тонко Влахов и Тихомир Кръстев заслужиха похвалата от премиера Борисов и думите му: " Горди сме с вас - продължавайте! ". Те благодариха на Фондация " Промяната ", които първи са повярвали в тях, както и на Фондация " Америка за България ", която пък оказва помощ за това да станат една постоянна организация. " Много скоро ще възстановим вредите ", изрази убеденост Влахов./news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР