50 нюанса сиво вкара милиони във филма, където грубият секс,

...
50 нюанса сиво вкара милиони във филма, където грубият секс,
Коментари Харесай

Гореща секс идея: 50 нюанса подчинена

„ 50 нюанса сиво ” вкара милиони във кино лентата, където грубият секс, играчките и болката носят наслаждение. В по-палавите опити няма нищо неприятно, настояват сексолози. Най-важното е участниците в тях да се включват непринудено и да се преценяват с желанията на колегата. Думичката „ стой ”, също е наложителна. Предварителният диалог по тематиката пък ще помогне на двамата да се провиснал и да са наясно с какво се захващат.

Партньорите би трябвало да знаят  разликата сред „ доминант и зависещ ” и „ садист и мазохист ”. Първото разбиране е ролева игра на предимство, примесено с доста еротика и известно количество болежка. Второто се основава на болката и е много по-неприемливо за огромна част от дамите. Други обаче на драго сърце се включват в сходна игра. 

Според изследователката доктор Никол Праус, любовникът, който желае да къса дрехите на партньорката си, да я държи за шията или да застопори ръце зад тила, до момента в който вършат секс, е страстен мъж. Той не се срами да прави това, което му харесва.

Притежава задоволително мъжка мощ и полова независимост, с цел да не бъде спъван от някакви „ порядки “ за благоприличност. Грубото му държание може да значи, че той се усеща задоволително комфортно с партньорката си и че няма потребност да поставя маски и юзди на своята половост единствено с цел да се хареса. Отношението му сред чаршафите е комплимент, който демонстрира какъв брой доста му се е желало да я завладее, какъв брой прелъстителна е тя за него.

Грубият секс с могъщ мъж в леглото може да се харесва и от дами, които другояче в работата си и измежду обществото показват самочувствие и самостоятелност. Ала това тяхно държание няма нищо общо с желанията им сред завивките.

Точно както в пиперливата поредност за Анастейжа и Крисчън, множеството деяние при грубия секс би трябвало да се случи в играта. Когато дамата е възбудена, белезниците или възелите на сатенения халат са изострящо сетивата прекарване.

Ако сте хапани, драни, пляскани или скубани по време на секс, това незабавно покачва сърдечния ви темп в отговор на болката, споделя доктор Праус. Има области в мозъка, които дават отговор на болежка и такива, които се задействат при възбуденост. При някои хора двете чувства са свързани, защото мозъкът им прави номера и подава редуващи се смесени сигнали на болежка и наслаждение. Така двете чувства се свързват в едно и би трябвало да бъдат изпитвани по едно и също време.

Когато чувствата се градират, се основава и доста по-силна възбуденост, което пък носи по-голяма задоволеност от самия секс. Ескалирането обаче не би трябвало да е бързо и внезапно, с цел да може сътрудникът да реагира, в случай че нещо не му харесва. Постепенното постигане до кулминационната точка е позната от хилядолетия.

57% от дамите  се възбуждат от недодялан секс, съгласно проучване на Универ­ситета на Северен Тексас, колкото и " политически " некорект­но да звучи. 

„ Това не е някакво предпочитание, което се появява по изключение. Това е нещо, което се случва доста по-често “, казва секс изследователката доктор Жана Врангалова, асоцииран професор по логика на психиката в Университета Ню Йорк. Важно е да се знае, че доста постоянно това са дами, които всекидневно взимат значими решения - в работата си, в обществото. Последната забележка, която всеки би трябвало да има поради, е, че грубостите си остават в секса. В ежедневните си връзки, когато не е време за игра, доминирането е изключено и сътрудниците са равнопоставени.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР