50-годишният Георги Милчев-Годжи се показа със счупена ръка във вчерашното

...
50-годишният Георги Милчев-Годжи се показа със счупена ръка във вчерашното
Коментари Харесай

Първо в Hotnews.bg! Годжи счупи ръка

50-годишният Георги Милчев-Годжи се появи със счупена ръка във вчерашното шоу на Слави Трифонов по новата му телевизия, видя първи Hotnews.bg. Музикантът не пожела да отговори какво се е случило с дясната му ръка, макар директния въпрос на шефа му и бързо-бързо напусна мястото си в „ Ку-ку бенд”. Преди това пък се криеше пред йоника, като преднамерено държаше ръката си оптимално надолу. Припомняме че преди тъкмо година той още веднъж претърпя съществено нараняване-счупен крайник и дълго липсваше от предаването.



След връщането си пък ползваше специфичен стол, на който подпираше наранения крайник. Годжи куца и съвсем половин година, само че през днешния ден към този момент се движи съвършено. Счупената ръка обаче носи проблеми както за шефа му, който се лишава от неговите музикантски умения тъкмо при старта на новата телевизия, която Трифонов пусна преди единствено седмица. Георги Милчев бе принуден от шефа си за свири на дайре, с цел да способства с нещо за музикалния акомпанимент, макар сериозния си здравословен проблем.



Под въпрос е и бъдещата кариера на китариста, тъй като сходно строшаване може да се окаже мъчно преодолимо в работата му.





фотоси: Вечерното шоу на Слави Трифонов и Фейсбук
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР