50-годишният Георги Милчев-Годжи се показа със счупена ръка в едно

...
50-годишният Георги Милчев-Годжи се показа със счупена ръка в едно
Коментари Харесай

Годжи счупи ръка

50-годишният Георги Милчев-Годжи се появи със счупена ръка в едно от последните издания на шоуто на Слави Трифонов по новата му телевизия, видя HotArena .

Музикантът не пожела да отговори какво се е случило с дясната му ръка, макар директния въпрос на шефа му и бързо-бързо напусна мястото си в „ Ку-ку бенд ”.

Преди това пък той се криеше пред йоника, като преднамерено държаше ръката си оптимално надолу, с цел да не виждат феновете. Според източник на „ Уикенд ” , Георги Милчев е паднал в понеделник вечерта в дома си. Не е ясно какво е предизвикало битовия случай и дали повода не е обвързвана с алкохол.

Припомняме че преди тъкмо година Милчев още веднъж претърпя съществено нараняване-счупен крайник и дълго време липсваше от предаването. След връщането си пък ползваше специфичен стол, на който подпираше наранения крайник. Годжи куцаше съвсем половин година, само че през днешния ден към този момент се движи съвършено. Счупената ръка обаче носи проблеми както за шефа му, който се лишава от неговите музикантски умения тъкмо при старта на новата телевизия, която Трифонов пусна преди единствено седмица.

В изданието на предаването във вторник вечерта Георги Милчев бе принуден от шефа си да свири на дайре , с цел да способства с нещо за музикалния акомпанимент, макар сериозния си здравословен проблем. Под въпрос е и бъдещата кариера на китариста , тъй като сходно строшаване може да се окаже мъчно преодолимо в работата му, разясняват осведомени.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР