50 Cent гостува на Ню Бояна, съобщават от филмовото студио.

...
50 Cent гостува на Ню Бояна, съобщават от филмовото студио.
Коментари Харесай

50 Cent гостува на Ню Бояна

50 Cent гостува на " Ню Бояна ", оповестяват от филмовото студио. Събитието е на 9 октомври.

Роденият в Куийнс, Ню Йорк, Къртис Джаксън идва особено в София, с цел да се включи в Fashion Forge In Rome. С това се слага началото на новия сезон на Film Forge - просветителна и практическа стратегия за образование на фрагменти и обезпечаване на претовареност в областта на кино промишлеността.

Предстоящият концерт ще бъде впечатляваща композиция от аудио-визуални детайли, уредниците дават обещание същински театър в пространството на Римския фон на филмовия център. Звездата идва с антураж от над 30 индивида - екип, който ще дава отговор за всеки подробност към гостуването му и изявата му пред българската аудитория.

В рамките на събитието ще бъдат показани и 30 фешън дизайнери, които ще покажат своята работа под формата на фешън театър. Основен сътрудник и съорганизатор е Code Fashion TV.

Film Forge е стратегия за практическо образование, в която " Ню Бояна " влагат доста средства, старания и обич, описват от студиото. Тя е фокусирана върху всеки един аспект от кинопроизводството и дава късмет на младите кино фенове и запалянковци да се допрян до действителния работен развой в сърцето на едно от най-големите кино студиа в Европа. Сред дисциплините, които могат да избират участниците в програмата, са всички вероятни действия - от грип, през осветяване, грим и костюми, до производството на атрибут и други.

" Търсенето на фрагменти е същинско предизвикателство и за нас е от голяма значимост да покажем на младежите, че вероятност има и всичко е в техни ръце. Ние имаме вяра, че надарените българи би трябвало да останат в България. Film Forge обезпечава точно такава опция, тъй като киното се нуждае от разнороден тип експерти в разнообразни сфери. Идеята е да въодушевяваме, да образоваме, да сътворяваме способни и въодушевени, можещи експерти. За нас, Film Forge е обществена идея и тази година ще се опитаме да достигнем и до най-отдалечените кътчета на България, с цел да открием тези, които на следващия ден ще вършат филмите, които всички обичаме ", споделя Ярив Лърнър, шеф на " Ню Бояна ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР