5 лунен ден от 11:05 часа на 15 август до

...
5 лунен ден от 11:05 часа на 15 август до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 15 август 2018 година

5 лунен ден от 11:05 часа на 15 август до 12:12 часа на 16 август

Символизира изборът на цел, честност на правилата, дълга, трансформацията.

Добре би било да проявим интензивно своите страсти и усеща – това ще бъде подходящо, вярно ще ни схванат.

Хубаво е в петия ден да извършите пътешестване някъде, да поплачем, да се разделим с ненужното, да работим с билки – да ги берем, да ги сушим, да си вършим отвари.

Това е креативен ден, в който прелестно се усвояват познания. Можем да отстояваме своите идеали, правила, убеждения.

Този ден ще носи в себе си една прелестна, позитивна и ефикасна сила. Сряда ще носи, като капацитет, неповторими благоприятни условия, по тази причина, в случай че имате нещо, което не сте съумели да свършите до през вчерашния ден, то в този момент е момента. Ще успеем да реализираме стремежи резултат, тъй като и нужните ни качества ще бъдат с нас – организираност, дисциплинираност, отговорност, структуриране и ред. Така че, ще получим стабилността, към която се стремим.

Възможни са компликации и спънки, които ще би трябвало да преодолеем и да решим.

Възможно е да сме сдържани, несигурни и страхливи в това, което желаеме да създадем. Ще ни липсва убеденост, ще тръгваме страхливо, само че за сметка на това резултатите ни ще бъдат доста постоянни и трайни, в случай че съумеем да се насочим в вярната посока.
Ще имаме и дребна неизясненост и комплицираност в проектите и задачите си, една некомпетентност и безредица. Ще желаеме, ще се стремим, само че всичко ще се случва малко по-бавно от нужното.

Уязвима е ендокринната система, жлезите с вътрешна секреция, кожата, пикочния мехур и бъбреците. Да не се вършат никакви операции на кожата. Благоприятно е за вадене на зъби, за лекуване на уши и пластични интервенции.

Автор: Ивелина Рускова,астролог

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР