5-годишно дете загина в Русе, след като бе блъснато от

...
5-годишно дете загина в Русе, след като бе блъснато от
Коментари Харесай

5-годишно дете загина след удар от камион в Русе

5-годишно дете почина в Русе, откакто бе блъснато от камион. Инцидентът е станал към 11:30 ч. на улица в кв. „ Долапите “. Шофьорът е избягал и се търси от полицията.
Снимка: Емил Димитров
Момичето се е разхождало с баба си, когато камионът е връхлетял от горната страна му. По разкази на очевидци гледката е била страшна.
Тежък случай: Влак блъсна автомобил на жп прелез край Асеновград По информация на bTV кантонерът, който дава отговор за спускането на бариерата, е използвал алкохол
Съседи са едни от първите, които се притекли на помощ, откакто чула виковете на бабата
Снимка: Емил Димитров
В края на улицата около река „ Русенски Лом” има някогашни свинарници и подозренията са, че камионът е обвързван с хората там. Полицията ревизира транспортните средства по описанието.
27-годишен мъж почина след удар от лек автомобил в София Пешеходецът е пресичал пътното платно на бул. "Симеоновско шосе ", където няма пешеходна пътека
Бабата е в потрес, а изпратеният екип на „ Спешна помощ “ единствено е установил гибелта на детето и е дал успокоителни на старата жена. Родителите на момиченцето са били по това време на работа, по тази причина бабата се грижела за внучето си.
Снимка: Емил Димитров
На мястото не престават огледите на полицията, а от общината имат подготвеност да оказват помощ на фамилията.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР