Поради настоящата безпрецедентна ситуация, свързана с коронавируса, много събития вече

Поради настоящата безпрецедентна ситуация, свързана с коронавируса, много събития вече ...

5 музикални и филмови събития, които са отложени заради COVID-19.

Поради настоящата безпрецедентна ситуация, свързана с коронавируса, много събития вече са забранени в цяла Европа и света. Вижте в канала във vbox7:

„Евровизия“

Музикалният конкурс трябваше да се проведе на 12-16 май в Ротердам, Нидерландия. Решението за отменянето на „Евровизия“ бе оповестено чрез публикация на официалната страница на събитието в Twitter.

„Европейският съюз за радио и телевизия взе трудното решение, че събитието не може да се проведе“.

„Мисията невъзможна 7“

Том Круз и екипа на поредицата трябваше да прекара три седмици във Венеция, за да заснемат част от сцените. Още в края на февруари заради ситуацията в Италия, снимките бяха преместени в Лондон.

Музикалните награди на сп. "Билборд"

Наградите трябваше да бъдат връчени на 29 април в Лас Вегас. Организаторите съобщиха, че церемонията се отлага за неопределено време. Музикалните награди на сп. "Билборд" щяха да бъдат водени от Кели Кларксън.

Филмовият фестивал в Кан

Фестивалът трябваше  да се проведе между 12 и 23, но организаторите съобщиха: "В момента се проучват няколко варианта, основният от които е провеждането му в края на юни или началото на юли 2020 година".
коронавирусiStock/Getty Images
„Коачела“

Един от най-големите музикални фестивали в света трябваше да се проведе между 10 и 19 април, но организаторите го отложиха и тази година „Коачела“ ще бъде през октомври.
 

Източник: dariknews.bg