4A Games вчера важна информация на своя сайт, засягаща следващата

...
4A Games вчера важна информация на своя сайт, засягаща следващата
Коментари Харесай

Историята в следващия Metro ще е вдъхновена от войната в Украйна

4A Games през вчерашния ден значима информация на своя уебсайт, засягаща идната игра от поредицата Metro.

През 2020 украинското студио разгласи, че работи по нова игра от света на Metro. Но това беше единствената информация, която получихме по отношение на развиването на сериите. За този интервал се случиха много неща в света, които повлияха отрицателно освен на гейм промишлеността, само че и на всички хора по света: световна зараза, военната инвазия на Руската федерация в Украйна, международна финансова застоялост и едно общо възприятие за неустановеност за бъдещето. На фона на всичко това 4A Games се пробват по всевъзможен метод да не стопират да работят, а събитията в родната им Украйна ще окажат резултат върху идващия Metro – във всеки един смисъл.

„ Никога не сме криели, че сериите Metro постоянно са носели мощно политическо и антивоенно обръщение. Да, постоянно сме имали желанието да ви забавляваме и потопим в нашия пост-апокалиптичен свят. Но има и една по-голяма история, която да ви разкажем. А войната в Украйна ни накара да преосмислим какъв вид история би трябвало да споделя идващия Metro. Всички тези тематики в Metro – тази за спора, политиката, тиранията и потисничеството са през днешния ден част от всекидневните ни прекарвания. И по този начин ние обръщаме внимание на тези тематики и ги вкарваме в играта с нова цел “, пишат разработчиците.

Към сегашния миг обаче, вниманието на основаното в Малта студио е заето главно със протичащото се в родината им и по-подробна информация по отношение на работата от идната игра по „ Метро “ ще се даде, когато има повече изясненост. Заедно с това, 4A Games оповестиха радостна вест за всеки обожател на игрите. Те разгласяват Metro SDK, цялостен редактор за Metro Exodus, посредством който играчите ще могат да основават свое лично наличие в рамките на света на Exodus. Освен това е добавена вградена поддръжка на Mod.io, тъй че тези, които желаят да споделят основаното от тях, да го създадат по-лесно и комфортно.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР