49-годишният германски топмодел и телевизионна водеща Хайди Клум разкри тайната

...
49-годишният германски топмодел и телевизионна водеща Хайди Клум разкри тайната
Коментари Харесай

Хайди Клум разкри как да запазим грима си в жегите

49-годишният немски топмодел и телевизионна водеща Хайди Клум разкри тайната си по какъв начин да наподобява уверена даже в горещите летни дни, написа Page Six.

В шоуто The Late Show тя описа по какъв начин съумява да резервира грима си по време на летните фотоси. Според Хайди тя може да се насили да не се поти със силата на мисълта.
 Русия стопира туристическите визи за българи 4 юли 2022 | „ Москва ще отговори по съответния метод в обстановката с изгонването на съветски дипломати от България “. Това...
„ Мога да накарам лицето си да не се поти. Настройвам се и се обръщам към тялото си. Следователно ще се потя на всички места, с изключение на лицето си. И това в действителност работи за мен... Да, това е моят скришен гений “, сподели немският модел, като добави, че в този момент не се постанова гримьорите да тичат към нея непрекъснато и непрекъснато да нанасят пудра върху лицето й.

Хайди Клум е международно прочут модел, който интензивно взе участие в телевизионни излъчвания и филми. А неотдавна пусна обща ария с рапъра Снуп Дог.

Дъщерята на Хайди Клум – Лени, също последва стъпките на звездната си майка и взе участие в рекламни акции на известни марки и взе участие в седмици на модата.

Преди време Хайди Клум още веднъж притегли внимание върху себе си като застрахова краката си за повече от 2 милиона $, само че специалистите оцениха единия крайник по-евтино от другия.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР