49-годишен мъж от Полковник Серафимово е открит мъртъв на метри

...
49-годишен мъж от Полковник Серафимово е открит мъртъв на метри
Коментари Харесай

Кмет се натъкна на зловеща находка в центъра на родопско село

49-годишен мъж от Полковник Серафимово е открит мъртъв на метри от центъра на смолянското село, съобщават от полицията. Сигналът за открития труп е подаден днес, около 10:00 часа.

Той e намерен от кмета на Полковник Серафимово Христо Мусорлиев, който видял безжизненото тяло да лежи под висока подпорна стена.

По първоначални данни на полицията, данни за насилствена смърт не са установени. Вечерта мъжът бил на празненство с други негови съселяни в къща, която е закупена от англичанин и живее там от доста години. Малко след полунощ, мъжът си тръгнал от почерпката за рождения ден на домакина, след което изчезнал.

На сутринта баща му подал сигнал на кмета, че синът му не се е прибирал и не може да го намери. „ Разпитах хората в селото и разбрах, че е бил на празненството, започнах да го търся около въпросната къща.

„ За съжаление го открих мъртъв, под подпорната стена “, коментира пред Дарик радио кметът на селото Христо Мусорлиев. Предполага се, че при прибирането си безработният мъж е залитнал и паднал от 15-метровата височина и вследствие на нанесените травми, е издъхнал.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР