48-годишна жена е загинала при катастрофа на пътя Монтана –

...
48-годишна жена е загинала при катастрофа на пътя Монтана –
Коментари Харесай

Жена загина в катастрофа на пътя Монтана – София

48-годишна жена е починала при злополука на пътя Монтана – София, оповестиха от ОДМВР – Монтана.

Около 14.37 часа на 20 май на път II-81 в местността Сечения камък (землището на община Берковица) при придвижване в посока София 48-годишна жителка на село Бързия, лидер на лек автомобил „ Тойота Ярис “ с монтанска регистрация, ръководи с несъобразена скорост по отношение на профила на пътя – лява крива и влажен асфалт, при което навлиза в лентата за насрещно придвижване и се блъска в идващия насрещно товарен автомобил „ Фолксваген Транспортер “ със софийска регистрация, с 45-годишен лидер от столицата и пътуващия с него 58-годишен от гр. София.

В резултат на злополуката е потърпевша дамата лидер, която е превозена в МБАЛ - Монтана, където по-късно е умряла.

Водачът и пасажерът от товарния автомобил също са превозени до МБАЛ - Монтана, изработен им е медицински обзор, при който е открито, че лидерът е с фрактура на 2 лумбални прешлена, а пасажерът – с 4 счупени ребра, счупена дясна ключица и коремна травма. Пострадалите са оставени за лекуване в хирургичното поделение, със междинна телесна щета, без заплаха за живота. На лидера на товарния автомобил е осъществена проба за алкохол, която е негативна.

На умрялата жена лидер ще бъде взета кръвна проба от правосъден доктор. На местопроизшествието е осъществен оглед от дежурна оперативно-следствена група на районно управление (на МВР) - Берковица. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР