47-годишният Славчо Йорданов от Айтос е загиналият на пътя Средец-Елхово,

...
47-годишният Славчо Йорданов от Айтос е загиналият на пътя Средец-Елхово,
Коментари Харесай

Трагедията е огромна! 47-г. Славчо е загиналият край с. Пънчево, остави 3 сестри сирачета

47-годишният Славчо Йорданов от Айтос е починалият на пътя Средец-Елхово, написа Флагман.бг.

Инцидентът е станал в дребните часове на 31 декември, когато в региона на разклона край с. Пънчево Славчо изгубил надзор над транспортното средство, поради високата скорост, с която се движел, и се забил в крайпътно дърво. По данни в регистрите на КАТ, мъжът в никакъв случай не е имал удостоверение за ръководство на моторно транспортно средство.

Ударът е бил свиреп мощен, колата безусловно се е врязала в дървото, Йорданов умрял на място. В автомобила с него пътували 3 деца - сестрички.



Деветгодишното момиче и 2-годишната й сестричка са прегледани и освободени за домашно лекуване, а третото дете - 4-годишно, е настанено за лекуване в отделението по хирургия към УМБАЛ-Бургас с контузия в региона на корема и без заплаха за живота.Автомобилът е благосъстоятелност на майка им.

По информация на изданието Славчо е татко на децата, само че те са записани на името на майка им. Близки до почерненото семейство показаха, че мъжът е от ромски генезис, само че децата носят семейството на майката, с цел да се води тя като "самотна " и надлежно да получава по-високи обществени помощи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР