47-годишният българин К.Р. е плашилото на железниците и на пътниците

...
47-годишният българин К.Р. е плашилото на железниците и на пътниците
Коментари Харесай

Българин всява ужас в Италия с безумните си действия

 47-годишният българин К.Р. е плашилото на железниците и на пасажерите в Северна Италия, защото от много седмици прекарвал времето си по влакове, с цел да задейства неочакваните им спирачки. В резултат на това десетки влакове записали непрестанно закъснения с часове. Според в. " Стампа " българинът към този момент бил прочут с прозвището " серийният " спирач " на влакове ", пише flashnews.bg. 

Последният удар на българина, който нямал собствен дом в Италия, била преди дни. Мъжът се качил на районния трен в област Пиемонт и по добре познатия за него способ дръпнал ръчката на неочакваната спирачка на влака малко след потеглянето му от гара Ронко Скривия. Заради това влакът дошъл на гара Принчипе с 57 минути забавяне.

Според железопътната полиция от началото на годината до в този момент се наброяват най-малко 18 сходни епизода, водещи към българина. Има обаче още толкоз, за които са алармирали от " Трениталия " и които са от чужд причинител, само че се допуска, че и в тях става въпрос за българина.

Според жп полицията българинът нормално работил все по един и същи метод по влаковете в Лигурия, Пиемонт и Ломбардия. Качвал се на някоя гара, изчаквал влакът да набере скорост, след което задействал устройството за бързо прекъсване. При някои от " гастролите " си по влаквете той дори дърпал по няколко спирачки една след друга в другите вагони. Така причинявал закъснения за повече от час. Сега против българина е заведено дело за спиране на социална услуга. С помощта на записите на вътрешните видеокамери полицията е стигнала до епизодите, в които българинът дърпал спирачките през последните няколко месеца.

Мъжът обаче обичал и да чупи прозорци на влакове. Напоследък той се изявил и в друга сфера – самолетната. Българинът съумял да спре и аероплан на " Раянеър ", изхвърчал от летище " Орио ал Серио ". Омаяният от алкохол българин се опитвал да откри спирачката за незабавни случаи в самолета, вследствие на което провокирал разстройства на борда му. Това предиздвикало командира на полета да върне самолета на летището и да смъкна пасажера. И в този случай против него било заведено дело за спиране на социална услуга.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР