46-годишният новинар Ники Дойнов и съпругата му Петя са в

...
46-годишният новинар Ники Дойнов и съпругата му Петя са в
Коментари Харесай

Ники Дойнов чака бебе, кръщава второто си дете Анна

46-годишният новинар Ники Дойнов и брачната половинка му Петя са в трескава подготовка да посрещнат още един член на фамилията си, научи HotArena. 2-годишният им наследник Марко напълно скоро щял да има сестричка, а фамилията е измислил име на бебето – Анна. На фотография от последната им фамилна почивка в Родопите ясно се вижда, че Петя очевидно е наддала на килограми и е прикрила наедрелия си стомах с вълнен шал.

Водещият на новините по Нова телевизия неведнъж е доказвал, че е грижлив мъж и татко, който посвещава всяка свободна минута на фамилията си. Папараците на „ Уикенд ” постоянно са го улавяли в кадър с жена му, която се крие от всякаква гласност. Телевизионерът дели живота си с красивата брюнетка от 8 години, а след раждането на сина им Марко дефинитивна скъса с живота на нехаен мъж.

Петя, която Ники усърдно крие от светлината на прожекторите, преди години била настоящ модел. Дипломирала се в компетентност политически науки и бизнес администрация в Нов български университет. След като завършила с фотосесиите, красивата брюнетка станала стюардеса. В продължение на няколко години половинката на звездата на Нова телевизия летяла на борда на Кувейтските авиолинии. Моминският й метод на живот завършил, когато почнала връзката й с Дойнов. Петя се преквалифицирала в брокер на недвижими парцели, а в края на 2016 година излязла в отпуск по майчинство.
В подмяна на всеотдайните й грижи към него и Марко, Ники й се отплащал с непрекъснати воаяжи в чужбина. Заедно с невръстния си наследник те са обиколили редица курорти у нас, както и околните европейски страни Австрия, Чехия, Гърция и Македония.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР