46-годишна жена се барикадира във фризьорски салон, стреля, удари по

...
46-годишна жена се барикадира във фризьорски салон, стреля, удари по
Коментари Харесай

Жената, нападнала фризьорка: Имах възможност от глава до пети да я нашаря с куршуми

46-годишна жена се барикадира във фризьорски салон, стреля, удари по главата собственичката му и води 8-часови договаряния с полицията. Спор за парцел, който продължава две години в съда, е в основата на тази сага. Жената е под домакински арест, заяви.

Евелина Антонова – това е дамата, която изправи на крайник полицията във Велико Търново преди към две седмици. Великотърновката е позната в локалното общество с дейните си позиции по редица въпроси. Тази история, обаче, била персонална.

Много бързо се развиха нещата . Беше непредвиден този процес. Чувствах го като последна нужда. Да защитя парцела си. Краен късмет. Аз към този момент търсех две години метод, с цел да мога законно да намеря истината и да получа обективен правосъден развой ”, споделя дамата.

46-годишната Евелина твърди че има заможен спор с фризьорката Цецка Тотева за строяща се постройка. На 23 януари отива в ателието. Имала желание един път вечно да се обясни с коафьорката.

Върнах се пеш с досието в чантата , с оръжието, което е законно. Беше в дамската ми чанта и разграничено – пълнител от револвер. Не съм ходила за да насоча револвер, да създавам изстрел и да я заплаша ”, твърди барикадиралата се по-късно жена.  

Казва още, че сама е звъннала авансово на телефон 112. Мислела да блъфира фризьорката , да признае виновност за имотния спор пред единния незабавен номер. И тогава всичко се объркало.

„ Тя ме блъсна. Ето, тук се ударих на нещо остро. Не знам, по какъв начин стана. И тя избяга на открито. Веднага оставих телефона. Бях набрала 112 . Бръкнах в чантата, извадих оръжието и излязох на открито. Имаше очевидци. Не ги познавам, само че се оправдавам на тях, за това, че това нарушаване на публичния ред е стресово . Извадих и заредих оръжието, създадох изстрел с оловни патрони в земята. Не със стоп-патрони. Знаете, стоп-патроните са сачми в една торбичка и могат да наранят някого настрана. Те се пръсват. Не съм желала да изстрелвам в нея . Аз в случай че съм желала, имах опция от глава до пети да я нашаря с патрони. Имах и още един пълнител и до момента в който пристигна полицията… Не ми е била такава задачата ”, спомня си Евелина Антонова.

Въпреки, че задачата не е била да има потърпевши, се стига и до физически конфликт.

Повече гледайте във видеото.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР