45-тият парламент показа, че сме на страната на хората. Ние

...
45-тият парламент показа, че сме на страната на хората. Ние
Коментари Харесай

Мая Манолова: Ние осветихме корупцията и показахме, че сме на страната на хората

45-тият парламент сподели, че сме на страната на хората. Ние осветихме корупцията и за пет съвещания направихме това, което предишният парламент не съумя. Това сподели ръководителят на обединението „ Изправи се! Мутри вън! “ Мая Манолова в утринния блок на Българска национална телевизия за работата на комисията по проверка
По думите на Манолова Комисията по проверка съумяла да върне доверието към Народното събрание. Комисията по проверка била залята от тъжби и сигнали от жители. Хората повярваха и за първи път в новата ни история рекетирани предприемачи пристигнали в Народното събрание, с цел да опишат за рекета, изнудването и натиска, на който били подложени, уточни тя.
 Появи се още един предприемач, подготвен да приказва пред комисията Манолова (ВИДЕО) Появи се още един предприемач, подготвен да приказва пред комисията " Манолова " (ВИДЕО)
В Народното събрание се появи втори предприемач, който е подготвен, по думите му, да направи разкрития " за цялата българска стопанска система ". При...
Сигналите и жалбите са предадени на прокуратурата, Национална агенция за приходите, КПКОНПИ и съответните служебни министри. Има задоволително доказателства, счита тя.
„ Вече няма по какъв начин тези случаи да бъдат заметени “, безапелационна бе Манолова, която е сигурна, че омертата за безмълвие е нарушена и примката е разхлабена. Тя чака още случаи да бъдат разкрити. Ние дадохме опция гласа на рекетирания бизнес да се чуе в Народното събрание, посочи някогашният омбудсман.
ИСМВ дали обещание две неща и ги изпълнили – че ще има Комисия по проверка на ръководството на Борисов и че Народното събрание ще бъде отворен за българските жители. В Народното събрание се видя, че ГЕРБ, които към този момент не са всемогъщ стопанин в Народното събрание доста мъчително претърпяха това и се трансфораха в елементарен пакостник, акцентира Манолова.
Тя уточни, че решаващата дума ще бъде на европейската прокуратурата, българската прокуратура, КФН, КПКОНПИ, Комисия за защита на конкуренцията и други. До най-високите етажи не се стигна, само че предприемачите свидетелстваха за търговия на въздействие. Подадена е топката и на органите, и на служебния кабинет, означи Манолова. Тя чака служебният кабинет да освети истината за ръководството на ГЕРБ и да приготви страната за почтени избори.
 Изумително е, че има началник на държавно сдружение, който не знае адреса на Народното събрание (ВИДЕО) Изумително е, че има началник на държавно сдружение, който не знае адреса на Народното събрание (ВИДЕО)
„ Изумително е, че има началник на държавно сдружение, който не знае адреса на Народното събрание “. Това уточни ръководителя на Комисията...
Прочетете още по тематиката:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР