45-годишният Янаки И. от днес е с мярка за неотклонение

...
45-годишният Янаки И. от днес е с мярка за неотклонение
Коментари Харесай

Мъж с 20 присъди опита да открадне пенсията на дядо

45-годишният Янаки И. от през днешния ден е с мярка за неотклонение „ Задържане под стража “, откакто Добричкият областен съд е почел настояването на Окръжната прокуратура в града. Мъжът е притеглен като обвинен за опит за обир, представляващ рисков рецидив.

На 9 април 2019 година потърпевшият от закононарушението 83-годишен мъж взел пенсията си и със собствен другар отишли да се почерпят. В заведението се намирал и обвиненият Янаки. След като двамата възрастни мъже напуснали кръчмата, обвиненият тръгнал след тях. Единият от пенсионерите се усъмнил в дейностите му и останал на пътя, с цел да следи за какво 45-годишният мъж се движи директно след приятеля му.

Така видял, че Янаки нанесъл удар на възрастния мъж, почнал да бърка в джобовете му в опит да вземе парите от пенсията му. Инцидентът бил видян и от пътуващите в автомобил, които спрели да окажат помощ на 83-годишния пенсионер. Извършителят на грабежа бил арестуван от жителите до идването на полиция.

Справката за съдимост на 45-годишния рисков рецидивист посочила, че Янаки И, написа varnautre.bg. е осъждан 20 пъти, като в множеството случаи му е налагано дейно наказване.

Определението на Добричкия областен съд, с което е наложена мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ на обвинения за опита за обир, предстои на обжалване пред Апелативния съд.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР