45-годишната разведена Ема Роджърс от Сидни пътува по целия свят

...
45-годишната разведена Ема Роджърс от Сидни пътува по целия свят
Коментари Харесай

Разведена жена разказа как е обиколила света за сметка на своите чичковци паричковци

45-годишната разведена Ема Роджърс от Сидни пътува по целия свят с помощта на огромния брой богати мъже, които са подготвени да заплащат за срещи с нея, написа в. " Мирър ".
Ема Роджърс е била на шопинг в Китай, карала е ски в Колорадо, била е на круиз ои Средиземно море и не е похарчила за това даже и стотинка. Всичките развлечения на дамата били платени от богати ухажори, които били подготвени да цакат по 10 000 английски лири за среща с нея.

Почитателите си Ема намира в уебсайт за запознанства, в който си направила профил след развода, което станало преди пет години. Жената има личен бизнес, обвързван с пътешествия, само че опцията да види света за непозната сметка се оказала по-примамлива. " Пишех си с към 20 мъже, само че имаше единствено 4 срещи. Затова пък всяка от тях струваше 10 000 английски лири ", споделя Ема.



При това Ема твърди, че не би се срещнала с мъж, към който не изпитва нищо. Но пък и единствено с душа мъжът не може да я заинтригува. " Ако мъжът не е кадърен да ме обезпечава, просто не ми е забавен ", споделя тя.

Към момента нито една от срещите на Ема не е прераснала в нещо по-сериозно, само че дамата това я устройва изцяло, въпреки всичко тя не бърза да се обвързва още веднъж с оковите на брака. При това, пътешествията ѝ са непрекъснат източник на нови страсти, които я карат да не мисли за самотата. " Харесват ми рисковите прекарвания с някой нов човек. Всичките тези занимания ме карат в никакъв случай да не се усещам самотна, тъй като непрекъснато срещам все нови и нови удивителни хора ", споделя Ема.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР