42-годишният културист от Санкт Петербург и бившата му любима Мася

...
42-годишният културист от Санкт Петербург и бившата му любима Мася
Коментари Харесай

Тя искаше стадо афроамериканци в леглото си.

42-годишният културист от Санкт Петербург и някогашната му обичана Мася Шпак, след раздялата, взеха решение да разкрият тънкостите на връзката си. Блогърите дадоха изявленията, разказвайки шокиращи детайлности от персоналния си живот.

Саша Шпак бе посетител на предаването " Алена, по дяволите! ". Той описа, че не освен раздялата, само че и началото на връзката на двойката не било елементарно. Мася му споделила, че ще стартира да излиза с него, единствено в случай че той издържи нейния „ секс изпит “.

" Когато я поканих да се реалокира при мен, тя сподели: „ Слушай, просто си съвършен. Но знай: в случай че не можеш да се чукаш обикновено, в случай че не преминеш теста ми, в случай че не си като стадо афроамериканци, каквито имах доста преди теб, можеш да отидеш ***, " споделя Саша Шпак.

И в случай че любовта и сантименталните връзки били значими за блогъра, то Мася незабавно признала почтено, че се вълнува единствено от едно нещо. Саша зачакал с паника ориста си.

Тя споделя: " Е, какво да върша. Сексът за мен е основата на живота. Ако не можеш да го правиш обикновено, няма да има нищо. " Казвам: " Ами любовта? " А тя: " Любов-любов... Трябва да можеш да се чукаш обикновено, " продължава Саша Шпак.

Според културиста по време на контролния обзор през нощта те са се отдавали на удоволствия пет пъти, само че Мася все не била удовлетворена. „ Не стигна до долната граница “, споделила тя на изумения фаворит. След няколко дни обаче повторили опита и Мася трансформирала гнева си на благосклонност, като отбелязала, че това е най-хубавото нещо, което ѝ се е случило.

Блогърите оповестиха раздялата си, откакто прекараха съвсем седем години дружно. Мася назова Саша тиранин и принудител, а той от своя страна означи, че момичето води вреден метод на живот и злоупотребява с алкохол.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР