42-годишната Анка Михайлова, първоначално обвинена в побой, след което в

...
42-годишната Анка Михайлова, първоначално обвинена в побой, след което в
Коментари Харесай

Осиновителката-убийца Анка на свобода! Пуснаха я срещу парична гаранция от… 3 бона

42-годишната Анка Михайлова, в началото упрекната в побой, след което в породена по несъобразителност гибел на осиновено от нея 2-годишно дете, е на независимост. От Окръжния съд в града под тепетата оповестиха за „ Марица “, че магистратите са разгледали искане за смяна на мярката й за неотклонение преди няколко дни. Така в последна сметка Анка е пусната против парична гаранция от 3000 лева На независимост тя ще чака старта на делото против нея.

Припомняме, че случката се разигра в последната седмица на септември в жилището на петия етаж в „ Столипиново “, където осиновителката живее. Малко преди среднощ Анка изпаднала в смут. Започнала да крещи на турски за помощ и да обикаля боса, с цел да търси комшия. Детето, което е на съвсем 2 години, било в безпомощно положение с рана на главата. Съсед откарал Анка до болница. Там тя изяснява на лекарите, че момиченцето е паднало от спалнята и си блъснало главата. При обширен обзор лекарите се усъмнили в нейната версия, поради че по тялото и главата на детето има контузии, някои от които остарели. Според експертите, те няма по какъв начин да са получени в следствие от рухване. Така се стигна до покачване на обвиняване и задържане на осиновителката.

Тя твърди, че случилото се е случай, а прокуратурата, че става въпрос за побой, вследствие на който детето изпада в кома. На 16 октомври момиченцето Севда, което нямаше навършени две години, издъхна в болница след побоя. Така казусът отиде в Окръжната прокуратура, като там стартира следствие за вероятно породена по несъобразителност гибел на малолетно дете, в резултат на съзнателно нанесена тежка телесна щета.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР