42-годишен мъж нападна бебенце, отряза му главата и хукна да

...
42-годишен мъж нападна бебенце, отряза му главата и хукна да
Коментари Харесай

Неописуем кошмар! Мъж отряза главата на бебенце и хукна да бяга по улицата с част от телцето му

42-годишен мъж атакува бебенце, отряза му главата и хукна да тича из улиците на съветския град Астрахан с елементи от телцето му, заяви Дейли мейл, представен от Петел.
Кошмарното закононарушение станало тъкмо откакто освободили от психиатрията 42-годишния Михаил Елински. Той отишъл в дома на сестра си. Заварил 18-месечното бебе в кухнята, сграбчил един нож и нападнал племенница си. След като я наръгал, отделил главата от телцето й. С главата в ръце Михаил изскочил от къщата и почнал да крещи и да бяга по улицата, където станало закононарушението.
На място незабавно пристигнала полиция. Въпреки заповедите да се спре на място и да се съобщи на органите на реда, Михаил почнал да крещи, замахвал към униформените с ножа, с който умъртвил бебето и най-после се опитал да уцели с него един от служителите на реда.
Тъй като мъжът бил извънредно нападателен на служителите на реда с е наложило да стрелят по него. В тежко положение психологично болният мъж бил откаран в болница, където по-късно умрял.
Проверка сочи, че тъкмо преди освобождението на Михаил от болничното заведение за душевно заболели, майката на 18-годишното момиченце е протестирала против излизането на килъра. Като причина тя изтъкнала, че Михаил е извънредно рисков, защото преди шест години той лишил живота на жена.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР