42-годишен благоевградчанин бе осъден повторно условно за блудство с малолетната

...
42-годишен благоевградчанин бе осъден повторно условно за блудство с малолетната
Коментари Харесай

Условна присъда за педофил, опипвал дъщерята на свой приятел

42-годишен благоевградчанин бе наказан наново условно за блудничество с малолетната щерка на собствен другар. Александър Каров бе приет за отговорен за гнусна сцена с 9-годишно момиче в кв. „ Струмско “ пред очите на нейна другарка, оповестява struma.bg.

Двете деца били засечени да се возят сами в асансьора от Александър Каров, който живеел в същия блок. Под претекст, че търси бащата на момичето, той влезнал в жилището, седнал на дивана сред двете деца и почнал да опипва едното момиче по тялото. Другото се изплашило и избягало, което стреснало педофила и той небрежно си тръгнал.

Вечерта 9-годишното момиче разказало на татко си какво й е сторил чичо Сашо. Той се обадил незабавно в полицията и съседът от шестия етаж бил неотложно задържан. Двете деца са били разпитани за случая от проверяващите служители на реда в наличието на родителите и чиновник от Детска педагогическа стая.

Показания са дали и съседи, които видели денем девойките.

Александър Каров е упрекнат за блудничество с малолетна. Първоначално той твърдеше, че нищо не е направил на момичето, а единствено е търсил татко й, с цел да се оплаче, че щерка му и нейната другарка непрестанно се возили на асансьора.

Александър Каров се изнервил, тъй като желал да се качи да види болните си родители, след което бързо трябвало да се върне да работи по санирането на прилежащ блок.

Нито проверяващите, нито съдът кредитираха показанията му и той бе наказан на 2 години условно с 3-годишен изпитателен период, както и да заплати 4000 лева обезщетение на майката на детето за неимуществените вреди.

Тази присъда постанови през юни предходната година районният арбитър Екатерина Николова, откакто делото се гледа по съкратената правосъдна процедура.

Окръжен съд обаче върна делото за ново разглеждане и през вчерашния ден наказателният арбитър Мирослава Йорданова постанови безусловно същата присъда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР