4050 лв. бяха събрани от благотворителния коледен базар, организиран в

...
4050 лв. бяха събрани от благотворителния коледен базар, организиран в
Коментари Харесай

Над 4000 лева събра благотворителен базар за момченце с рядка малформация

4050 лева бяха събрани от благотворителния коледен базар, проведен в Съдебната палата от Окръжния съд в Пазарджик. Инициативата е в поддръжка на 4-годишния Атанас Вътев от гр. Пазарджик. Малкото момченце страда от рядка съдово-венозна малформация, отнася се за мощно кръвоснабден израстък. След направени съвещания болница в Атина е направила оферта за 50 000 евро, като лекуването е с 2-годишна дълготрайност и включва няколко курса на склеротерапия.

Много красиви и разнородни коледни сувенири, сурвачки, картички и вкусни коледни сладкиши бяха показани на базара. В изработването им се включиха магистрати и чиновници, възпитаници от Професионалната гимназия по стопанска система и мениджмънт, деца от Общинския детски комплекс и от детските градини.

Председателката на Окръжния съд Елеонора Серафимова благодари на всички, които поддържаха благородната идея в помощ на болното дете. Тя пожелава на дребния Наско и неговите родители да са мощни и да могат напълно скоро да разполагат с нужните средства за лекуването на детето. Средствата към този момент са преведени по дарителската сметка.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР