40-годишният Уилям Молдт не се върнал у дома, след като

...
40-годишният Уилям Молдт не се върнал у дома, след като
Коментари Харесай

Снимка на Google разкри какво се e случило с изчезнал преди 20 години американец

40-годишният Уилям Молдт не се върнал вкъщи, откакто прекарал вечерта в нощен клуб

Тленни остатъци на мъж, липсващ безследно преди 20 години в американския щат Форида, бяха открити в потънала кола, която се вижда върху карта на Гугъл, съобщи БГНЕС.

40-годишният Уилям Молдт липсващ на 7 ноември 1997 година. Той не се върнал вкъщи, откакто прекарал вечерта в нощен клуб. Разследването на полицията нищо не постигнало резултати. 

Но в този момент, в края на август, полицията бе известена, че във Флорида близо до градчето Уелингтън бе откри автомобил във водоем. Когато колата бе извадена от водата, в нея се оказал човешки скелет. Седмица по-късно бе открито, че останките са на Уилям Молдт.

Човек, който е изучавал местността и парцелите, видял колата от фотосите на Google. Това се прецизира в отчета Charley Project - план, който учи неразкритите каузи за изчезнали хора

Автомобилът е бил на фотосите още от 2007 година, само че 12 години никой не му обърнал внимание. На картата Гугъл (Moon Bay Circle, Wellington) и до момента се виждат очертанията на колата.

Местните управляващи считат, че починалият най-вероятно е изтървал контрола върху колата и по този начин попаднал във водоема.

Макар че е невероятно напълно тъкмо да се откри какво се случило тогава, сподели говорителката на локалната полиция Тереза Барбъра.

Известно е, че в нощта на своето изгубване Молдт е напуснал клуба към 23 часа. Той бил спокоен човек, не е прекарвал постоянно времето си в шумни компании. Не е и злоупотребявал с алкохол, само че въпросната вечер се почерпил в бара. В 21:30 се обадил на приятелката си, че скоро ще си бъде вкъщи, само че по този начин и не се появил.

Роднините на Молдт бяха уведоми за намирането на тленните му остатъци, само че не е ясно дали полицията се е свързала с приятелката му. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР