40-годишен водач на лек автомобил и пътуващият с него 16-годишен

...
40-годишен водач на лек автомобил и пътуващият с него 16-годишен
Коментари Харесай

Шофьор мина през тротоара, помете ограда и кипарис, удари се в дърво и полетя 3 метра, за да кацне в...

40-годишен лидер на лек автомобил и пътуващият с него 16-годишен юноша оцеляха по знамение, след каскада на улица в Благоевград. Сигналът за пътния случай е подаден към 22. 15 часа от бул. „ Димитър Солунски “. Идващият от Симитли лек автомобил „ ФиатМултима “ навлиза в града, тъкмо пред постройката на Второ ПУ-Благоевград се отклонява наляво и излетява от булеварда. Минава през тротоара, отскубва двуметров украсителен кипарис и скача от 3 м. върху локалното платно пред пивоварна „ Карлсберг “. След това изкъртва фундаментите и самата телена оградата на бирената фабрика, удря се в дърво и стопира в двора на предприятието. Движещ се против авариралите лидер на автомобил подава сигнал за произшествието, водачът и спътникът ми излизат сами от падналия върху колелата си „ Фиат”, оповестява БГНЕС.

Според очевидци на произшествието лидерът е бил очевидно пийнал, идвал от мотел на Е-79 в региона на гр. Симитли. На 30-на метра преди да се отклони наляво автомобила има „ лежащ полицай”. Влизащият в града лек автомобил най-вероятно е отскочил от него, лидерът изгубил надзор и изхвърчал от булеварда.

Водачът и спътника му са превозени с кола за спешна помощ до Спешно-приемно поделение на МБАЛ-Благоевград без забележими пострадвания, лидерът отхвърля да даде проба за алкохол.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР