40-годишен пловдивчанин е задържаният по разследването за изборна търговия в

...
40-годишен пловдивчанин е задържаният по разследването за изборна търговия в
Коментари Харесай

За търговията с гласове: 40-годишен задържан, в тефтерите му...

40-годишен пловдивчанин е арестуваният по следствието за изборна търговия в кв. Столипиново, оповестиха за " Марица " от полицията.

При претършуване в цеха за дограма през вчерашния ден взаимните екипи на отделите Криминална и Икономическа полиция и 6 районно управление (на МВР) от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи иззели три бележника, съдържащи персонални данни - към 2000 имена и адреси с броя на жителите им като възможни гласоподаватели за избрана политическа партия, компютърна настройка, записи от камери за видеонаблюдение, таблет, портативни флаш памети и мобилни телефони.

Допълнително от помещението са иззети 46 нелегално притежавани муниции, 55 литра безакцизен алкохол и 53 чифта спортни обувки на непокътнати търговски марки, без нужните документи.

40-годишният е арестуван за 24 часа. След отчет на случая в Районната прокуратура е формирано досъдебно произвеждане. Работата по цялостното документиране продължава, оповестиха още от полицията в града под тепетата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР