40-годишен мъж е настанен в Инфекциозното отделение на ловешката болница

...
40-годишен мъж е настанен в Инфекциозното отделение на ловешката болница
Коментари Харесай

40-годишен мъж е в интензивното отделение на ловешката болница с COVID-19

40-годишен мъж е настанен в Инфекциозното отделение на ловешката болница с COVID-19, съобщават от Регионалната здравна инспекция. Лицето е с адресна регистрация на територията на област София, но е хоспитализирано в Ловеч на 6 юли със симптоми на коронавирусна инфекция.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10209
Установени са пет контактни лица, на които е взет материал за PSR-тест и са поставени под 14-дневна карантина.

COVID-19 поднася още една изненада

Лицето няма да бъде отчетено, като случай за област Ловеч, докато не стане прехвърлянето му за наблюдение от РЗИ-София на РЗИ-Ловеч, допълват от инспекцията.

До момента общо диагностицираните случаи в Ловешка област са 20, активните четири /двама са настанени за болнично лечение и двама на домашно лечение/, а излекуваните са 16.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10209  И футболист от И футболист от " Миньор " е с COVID-19  Коронавирусът влезе и в градината в Белица Коронавирусът влезе и в градината в Белица  Над 800 инфектирани с ковид в Украйна за денонощие Над 800 инфектирани с ковид в Украйна за денонощие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР