4-ят слънчев ден се счита за тежък и напрегнат. Време

...
4-ят слънчев ден се счита за тежък и напрегнат. Време
Коментари Харесай

Астролог с важно предупреждение: Днес може да останете без имущество, ако...

4-ят безоблачен ден се смята за тежък и под напрежение. Време за осъществяване на дълга. Ден на дейните занимания и на риска. Рискът е благородно дело и е оневинен в този момент, написа в хороскопа си за bulgaria.utre.bg астрологът Ивелина Пенчева.  Само не участвайте в хазартни игри, може да останете без имущество, предизвестява тя. „ Препоръчват се занимания с физически практики. Благоприятно е за спортни надпревари и за занимания с бойни изкуства.

Денят е подобаващ единствено за нови инициативи, не е за довеждане докрай на остарели каузи “, прибавя астрологът. „ Ден на милосърдието и за отбрана на слабите и беззащитните. Трябва да се застъпвате за тези, които са бити и унижени. Борете се за правдата, защитавайте честа и достолепието на другите хора, оказвайте помощ на близки, другари или просто познати! Старайте се да разрешавате всяка заплетена обстановка, само че го правете без да влагате непотребни пристрастености и страсти, в границите на допустимото и закона “, поучава Ивелина Пенчева. „ Учете се да преодолявате всички страхове  и не проявявайте уязвимост и безволие пред лицето на заплахата!

Смело вървете към успеха и тогава ще ви се даде щастливият късмет, кадърен доста да промени живота в!. Денят е добър за начало на нови перспективни каузи “, прибавя тя. „ Не бива да бъдете пасивни, да стоите и да чакате щастливият случай самичък да пристигна. Не би трябвало през днешния ден да изпадате в отчаяние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на страстите и гнева! Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности “, предизвестява астрологът. „ Не се предлага да се яде месна храна. Да се пият повече течности! Храната да бъде пикантна, а алкохолът е нежелан “, прибавя тя. „ Отдайте желание на розовото и аленото в облеклото! Избягвайте зеленото “, поучава Ивелина Пенчева. „ Добре е да имате динамичен сън и вие да бъдете дейни. Да се видите с къса коса или че се подстригвате, значи, че скоро ще се избавите от това, което ви стопира. Зелена трева и въобще всякаква зеленина е знак за горест, неуместност. Водата пък е за злословия. Лошо е да се видите в огледало “, прибавя астрологът.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР